naturalencolagencolway@gmail.com 1-835-563-5653

Colway е компания базирана на принципите  на  мултилевъл маркетинг , която позволява стартиранен а успешен бизнес навсякъде. Компания изцяло насочена към своите потребители и дистрибутори с изключително стимулираща система за възнаграждение и отстъпки. Colway e базирана на уникалността на своя основен продукт – Натурален колаген и личното оношение и резултати достигнати от хората, които го използват ежедневно

Какво прави COLWAY уникална мрежа:

• COLWAY е 100% полско дружество

• Финансовият план е включен в договора на дистрибутора, който гарантира неговата непроменяемост

• Над 40% от цената на дребно на продукта се връща в мрежата от дистрибутори и мениджъри

• Няма стартови комплекти и няма такса за участие

• Няма задължение да правите месечни покупки, за да запазите постигнатата отстъпка

• Няма заличаване от предишните достигнати нива на отстъпки. Достигнатото от вас ниво се запазва.

Не случайно всички представени продукти са с опция за закупуванен на дистрибутурска цена .

Можете да се възполвате от всички привилегии,които предлага Colway като се присъедините към нас.

За повече информация ни пишете на:  контактна форма или фейсбук странцита.

Защо мрежов маркетинг?

Крехката структура на натурания колаген изисква определени условия на съхранение. Един горещ летен ден или пътуване от работа до вкъщи при топло време, над 25 градуса и Натуралния когален се деспирализира – губи своята естествена структура и своиствата . Той не е стандартен козметик, а жив белтък. Не може да го поставиш на търговските рафтове без постоянно включена климатизация, не може да го транспортираш и съхраняваш без термична защита. А и нищо не може да замести личния опит и знания, който има всеки дистрибутор, който ползва ежедневно НÐ
�туралния колаген.

Затова се дистрибутира главно основно чрез директни продажби и мрежов маркетинг.

Ние работим с доверени козметични студиа, като ги обучаваме за начина на съхранение, употреба, ползи за кожата и тялото.

Доверени, защото в тези студиа вашия козметик наистина използва за себе си натуралния колаген и може да сподели личния си опит и впечатления ,който да са полезни при избора ви.

Ако професия ви е свързана с грижа за здравето и красотата – вие сте  физиотерапевт, масажист или козметик, собственик на козметично студио, фризьорски салон, фитнес и проявявате интерес към нашите продукти – свържете се с нас и ще ви изпратим оферта.

Close Menu
×

Cart